Bodyguard || Alıntılar



"Seni öpmemin tek nedeni bu değildi," dedi Chandler. 
Alana'nın elleri Chandler'ın omzunda dona kalırken gözleri kısıldı. "Değil miydi?" 
Chandler çenesini eğdi ve alnını onun alnına bastırdı. Ilık nefesi onun dudaklarının üstünde dans ederken Alana'nın omzundaki parmakları sert kaslarına batıyordu. "Hayır, değildi. Chad'i aramak için evimin kapısında belirdiğin andan bu yana seni öpmek istiyordum." Şaşkınlık bir bomba gibi Alana'nın içinde patladı. O zaman onu öpmek mi istemişti? Alana erkeklerin genellikle uzun süreli arzu hissettikleri kadınlardan olmadığını biliyordu ama Chandler'a inandı. Öpme şeklinden bunu hissediyordu. "Ve ciddiyim," diye devam etti Chandler, dudaklarıyla Alana'nın yanağını okşayıp ürpermesine neden olarak. "Bir otelde kalmayacaksın. Burada kalacaksın." Göz göze gelmeleri için geri çekildi. "Yanında başka biri olmayacak. Yalnızca ben olacağım." 


Düzeltme: taşaklarına tekme atacaktı. "İkinci olarak, dolabımın içindekilerin tamamen harap olmasının senin için bu kadar iyi bir haber olmasına çok sevindim. Üçüncü olarak, seninle giysi alışverişine gitmektense hız yapan bir belediye otobüsünün önünde koşmayı tercih ederim." 
"Vay canına, kulağa çok etkileyici geliyor." Dişlerini sıkmaktan Alana'nın çenesi ağrıyordu. "Ve son olarak, burada kalamam." 
Chandler'ın duruşundaki uyuşukluk bir anda yok oldu ve doğruldu. "Burada kalacaksın, Alana." 
"Otele geri dönebilirim ve..."
"Kesinlikle olmaz," dedi Chandler onun sözünü keserek. "Bir otelde kalmak senin için güvenli değil." 

"Bu bir erkek giysisine benziyor." Chandler onun elinde tuttuğu siyah, sönük takıma dudak bükerek baktı. 
Alana gözlerini devirdi. "Hayır, benzemiyor." 
Chandler cekete bakarak kaşlarını çattı. "Omuzların da vatka mı var? Hangi yıldan kalmış?" 
Alana söylenerek bir rafın etrafında dolandı. Chandler diğer tatlı lakapların yanı sıra "piç" ve "dallama" gibi sözcükleri seçerek söylendi. "Sanırım etek giymem gerektiğini düşünüyorsun." İki rafın arasında Alana'yı kıstıran Chandler gülmemeye çalıştı. "Etekle sorunun nedir? Güzel bacaklara sahip olduğuna bahse girerim." Eğildi ve nefesi kesilen Alana'nın koyu renk gözlerindeki ani parıltıyı fark etti. Bakışlarını ondan ayırmayan Chandler dudaklarını uzatıp hafifçe Alana'nın yüzünde gezdirdi ve yavaşça bir tutam saçını çekti. İpek gibi yumuşaktı. "Bugün saçlarını açık bırakmışsın." 
Gözlüğünün ardında, Alana'nın gözleri kızgınlıkla parıldadı. "Senin yüzünden değil." 
"Bunu kendi kendine söylemeye devam et." Chandler doğrulurken etrafta tuhaf bir kimse olup olmadığını görmek için mağazayı gözleriyle taradı. Garip görünen kimse yoktu. Mağazadaki tek kişi kasanın önünde, sırtı onlara dönük duruyordu. 
Alana bir askıyı öyle sıkı tuttu ki Chandler onun plastiği parçalayacağını düşündü. Şu anki duruma bakılırsa Chandler onun dün gece kucağında birkaç dakika sessiz ve sakin oturduğuna inanamazdı. 
"Saçlarımı açık bırakmamın tek nedeni dün gece uyurken odama birinin gelip saç tokalarımı ve bantlarımı almış olması." 
Chandler gülmemek için kendini zor tutarak gözlerini açtı. "Gerçekten mi?" 
Alana burnundan soluyarak o korkunç siyah takımı askıya bıraktı. "Sanırım evinde lastik bantlara düşkün küçük bir yaratık var çünkü çantamdan onlar da yok olmuştu." 
Chandler artık dayanamadı ve gülmeye başladı. Alana'nın yanaklarının ne kadar kızardığına bakınca, görenler onların politika ya da ciddi bir konuda tartıştıklarını düşünebilirdi. Alana ona birçok erkeği korkutacak bir bakış attı. Ama Chandler'ı çelik gibi sertleştirmekten başka bir işe yaramadı. 


"Bu da ne?" Chandler başını çevirdiği anda giyinme odasının kapısının üstünde uçan kırmızı dantel parçasını gördü. Chandler'ın dudakları bir gülümsemeyle aralandı. Alana onun seçtiği kotlar hakkında yakınırken, Chandler giysi yığının içine kırmızı dantel bir iç çamaşırı atmıştı. 
Bir saniye sonra giyinme odasının kapısı aralandı ve Alana'nın pembe yanaklarıyla ateş saçan bakışları ortaya çıktı. iki küçük fildişi bant dışında omuzları çıplaktı. "Seni domuz! Direğe sarılarak dans eden striptizcinin giyeceği şeyle yatamam." 
Chandler şimdi Alana'yı o iç çamaşırıyla direğe tutunup dans ederken hayal ediyordu. Gözlüğü gözündeyken.
Düşüncelerini hissetmiş gibi Alana'nın gözleri tehlikeli şekilde kısıldı. 
"Sorun değil." Chandler bacaklarını uzattı ve bir ayağını diğerinin üstüne attı. Az önce yanlış düşünmüştü. Hâlâ sonuna gelmemişlerdi. "Çıplak da uyuyabilirsin. Dürüst olmak gerekirse bu fikri daha çok sevdim." 
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI