KGBT:30. TUR || Tam İsabet || Yorum


Herkese Merhaba!
Yeni bir tur kitabı yorumuyla karşınızdayım. (=

Tam İsabet, beklentilerimi karşılamayan ve pek de benlik olmayan bir kitaptı. Hal böyle olunca uzun uzadıya yorum da yapamıyorum.  O yüzden Goodreads hesabımdaki yorumumu buraya aktaracağım. 


Sonunda bitirebildim kitabı! Benim için asırlar gibi sürdü. Bir gün okuyup bir gün okumadığım günler olduğu için anca bitti. Ve pek beğenmedim açıkçası. Okurken sıkıldım. Beklediğimi bulamadım.

OR, eski sevgiliyi kıskandırma ve yatak muhabbeti eskimedi mi artık? Yani klişe değil mi? Bana öyle geliyor. Kitabın amacı ne bu arada? Ben diğer çiftleri okuruz sanmıştım ama Caroline ve Simon ön plandaydı ki bu diğer çiftlerin arka planda kalmasına neden olmuş.

Bitmeyen yatak muhabbeti ve karakterlerin birbirlerinin üzerine atlamaları dışında pek bir şey yoktu kitapta. Son kısma ne demeli! Son bölümlere doğru Caroline'nın tepkisini anlayamadım. Yani Simon daha ne yapsın!

Sonuç olarak sevemedim. 2.5'luk bir kitaptı bana göre.. O da Clive hatırına.. Beklentilerimi karşılamayan bir kitap oldu maalesef.. Ama belki siz severseniz. Renkler ve zevkler meselesi sonuçta.. O yüzden bir şans verebilirsiniz. (=

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI