Sahile Aşk Vurunca │Yorum


Herkese Merhaba!
Sıcacık bir aşk hikayesi yorumu ile geldim.

Freya, bir web tasarımcıdır ve yakın arkadaşı Eve'nin babasının yanında çalışmaktadır. Freya, anne ve babasını kaybedince bütün yük onun omuzlarına biner ve kız kardeşi Anna için hayallerinden vazgeçer. Anna, ise güzel sanatlar fakültesinde okumaktadır ama onun asıl istediği avukat olmaktır. Anna ve Freya bir şekilde hayatlarını devam ettirirlerken Greg ortama bomba gibi düşer. 


Greg, Freya'nı üst kat komşusudur ve Freya'dan çok hoşlanmaktadır. Freya'da ona karşı boş değildir. Aralarındaki çekim elle tutulacak cinstendir fakat bir sorun vardır. Çünkü Greg, bir avukattır. Ve Freya, mesleğinden dolayı Greg'den kaçmaktadır. 

Freya işi gereği bir web tasarımı yapması gerekmektedir ama bir sorun vardır. İlhamını kaybetmiştir. İlhamını geri kazanmak içinde bir ilan verir ve tam bu noktada yardımına Greg koşar. Greg geçirdikleri zaman boyunca onu kendisine bağlamanın ve ona olan hislerini göstermenin peşine düşer.

Freya ve Greg birbirinin zıttı karakterler aslında. Freya çok güzel yemek yaparken, Greg sadece sandviç yapabilmektedir. Freya'nın, inadı beni deli etti. Yani Greg gibi bir adam dururken başkalarını aramak bence çok saçma.

Greg'den avukat olduğu için kaçması ise apayrı bir olay. Yani çok saçma. Sonuçta beş parmağın beşi bir değil, değil mi? Böyle bir genelleme yapmak çok yanlış bence. 

Greg, Freya için "doğru erkek".. Freya geçte olsa bunu görüyor ama Greg'i çok uğraştırdığını da söylemeden geçemeyeceğim. Adam onu ikna etmek, etkilemek için öyle şeyler yaptı ki.. Okurken benim içim gitti. 

Greg, Freya'yı yakından tanıması, onun hakkında her şeyi bilecek kadar ileriye gitmesi çok tatlıydı. Yani adam bildiğin hoşlanma değil, "aşık". Kısacası Greg, insanın ayaklarını yerden kesen bir karakter..

Freya'nın kardeşi Anna'yı da sevdim. Freya'nın aksine deli dolu bir karakter. Ve çok sevimli. Max ile güzel bir ikili oldular. Max ise, Freya'nın binasında oturuyor ve bir şef. Yazar bu ikili içinde kitap yazdı mı bilmiyorum ama, bu ikilinin de kitabı olsun isterdim.

Yazarın akıcı ve keyifli bir kalemi var. Okurken çok keyif aldım. Freya'nın gereksiz inadı dışında beni rahatsız eden bir etken olmadı. Kitaptaki tüm karakterleri sevdim. Ben Freya'nın arkadaşı Eve'nin de hikayesini merak ediyorum aslında.. Onun da kitabı var mıdır? :D 

Çok tatlı bir aşk hikayesiydi. Umarım yayın evi arayı fazla uzatmadan seriye devam eder. Şahsen ben devam kitaplarını merakla bekliyorum. Boş zamanlarınızda keyifle okuyacak bir kitap arıyorsanız "Sahile Aşk Vurunca"ya bir şans verebilirsiniz. (=

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI