Londra Caddesi ~ Yorum


Herkese Merhaba!
Çok sevdiğim yazarın çok sevdiğim kitap yorumu ile karşınızdayım. :)


ღ♥ Kitabımızın Jo ve onun hayatını ele alıyor. Kitapta aslında iki türlü Jo'yu görüyoruz. Biri kardeşi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır bir abla, diğeri ise servet avcısı bir kadın. Tam bu sırada Cam ile tanışıyor. Hayatı çalkantılar ile varlığını sürdürürken Cam bütün dengesini bozuyor. Bir yandan kardeşi için iyi bir gelecek sağlamak için zengin adamlarla takılırken bir yandan da Cam'i arzulamaktan kendini alamıyor.

ღ♥ Cam, başta Jo'yu servet avcısı bir kadın gibi görürken onu tanıdıkça ne kadar yanıldığını anlıyor. Jo babası tarafından kötü bir geçmişe sahip yaralı bir karakter. Annesi ise alkoliğin teki.. Her ne kadar güçlü durmaya çalışsa da tek bir dokunuşla dağılmaya müsait bir karakter.. Onun hayatına dair izleri okurken üzüleceğinizi düşünüyorum. 

Göz alıcısın... Hiçbir adamın seni hak etmesi mümkün değil.
ღ♥ Jo bir şekilde hayatını devam ettirirken kaçınılmaz olan gerçekleşiyor ve Cam'e aşık oluyor. Hem de ne aşık olma! Onu düşünmekten, onunla olmaktan kendini alamıyor.. Ve servet avcısı rolünden sıyrılıyor. Jo'nun Cam'le ilişkileri yolunda giderken Cam'in aniden ortaya çıkan ilk aşkı her şeyi yerle bir ediyor.

ღ♥ Tabi felaketler silsilesi Jo'nun peşini bırakmıyor. Jo izini kaybettirdiği babası tarafından köşeye sıkıştırılıyor. Babası Jo'dan para isterken Jo ne yapacağını bilemez bir halde atlatmaya çalışıyor. Ama işler düşündüğü gibi gitmiyor ve Jo aynı anda hem acıyı hem de korkuyu bir ara da yaşıyor.. Cam ve babası tarafından hayal kırıklığına uğrayan Jo'nun yardımına Braden ve Joss koşuyor..

Tapılası bir kadınsın. Bunu biliyorsun değil mi?
ღ♥ Jo bütün felaketlerden kurtulduğunu düşünse de kalbi hala ağrıyor. Çünkü Cam'i kaybetmek üzere.. Ama işler göründüğü gibi değil.. Jo her şeyden habersiz hayatını sürdürürken Cam'den hiç beklenmeyecek bir sürprizle karşı karşıya kalıyor.. Ve hayat ilk kez Jo'nun yüzüne gülümsüyor.

ღ♥ İlk kitaptan daha iyiydi. Bitirdiğimde "vay canına" dediğim doğrudur. Ah, Jo! Seni evlat edinesim, bağrıma basasım geldi! :D Ben Jo'yu her haliyle sevdim.. Cam'i de sevdim.. Kitapta sevmediği tek karakter Jo'nun anne ve babası oldu. Jo anne ve babası olmadan da gayet güzel idare etti bence.. Kitapta kişi kadrosu çok olmasına rağmen hiç bir karakter Jo kadar zihnimde yer etmedi.. En sevdiğim kadın karakterler arasında birinciliği zorlayan bir karakter Jo!

Seni sevdiğimi tekrar söyleyebilir miyim?O cümleyi duymaktan asla bıkmayacağım.
ღ♥ Samantha, okuyucu meraklandıran aynı zamanda da duygulandıran biri. Londra Caddesinden sonra favori yazarlarım arasına girmiş bulunmakta kendisi. Bundan sonra ne yazsa okurum diyebileceğim yazardır kendisi...

ღ♥ Konusu ve kurgusu güzel, anlatımı dokunaklı.. Daha ne olsun! Bu kitabı bir an önce edinin ve okuyun.. Dublin Caddesinden daha çok seveceğinizi düşünüyorum. :) 

Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI