Postiga'nın Yenileri


O gün yaptığı tek hata; Espresso'yu Cool Lime Refresha ile aldatmaktı. Fakat hiç ummadığı, görmek istemediği kişi de o gün karşısına çıkmıştı. Dışarıdan bakılınca ne kadar şans işi gibi görünse de, bu tam anlamıyla bir fiyaskoydu. Onunla yüz yüze olmak hayatının kıyameti, azap defterinin gün yüzüne çıkmasıydı. Liseden sonra öğrendiği gerçeklere rağmen kalbini yarı aralık bırakmış ve hep darbelere maruz kalmıştı. Kaderin kendisini sürekli lisede Kaya Yelkenci'ye verdiği büyük dersle sınadığından şüpheleniyordu. Tam hayatını yeniden rayına sokmuşken ve mükemmel bir ilişkisi varken, Kaya Yelkenci'yle bir kafede karşılaşmak tüm sinir sistemini çökertmişti ve hazmedemediği gerçeklerle yüzleşmesine sebep olmuştu. Özge'nin tek yapması gereken onu görmezden gelmekti. Ama bu fikir onun yeni patronu olduğunu öğrenmeden önce geçerliydi. Şimdi onun dayısının şirketinde çalışıyorken, adam başına yarı patron olmuşken ve kendinden nefret ediyorken tek düşündüğü şey; espressonun lanetine uğradığıydı.
Fakat gerçekte olan;
Özge Güney ayva bahçesine düşmüştü ve oranın en has meyvesini yemeye başlamıştı.
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 592
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Postiga
Büyük Ayı, Küçük Ayı'nın kulağına doğru eğilip fısıldayarak: "Doğa Ana kış uykusundan uyandı. Tabiat özgürlüğünü kazanacağı savaş için hazırlanıyor. İnsanların devri sona erecek, doğa yenilmez," dedi…

Cennetteki Kaplumbağalar, macera ve serüvenle dolu uzun bir yolculuk. Deniz kaplumbağalarının Tunus'tan yolca çıkıp Mersin'deki yumurtalama bölgelerine varana değin başlarından geçen olağanüstü yaşam hikâyelerini konu alan bu hikaye, yediden yetmişe herkesin daha bilinçli olmasını sağlayacak yol gösterici ve keyifli bir eser. Öğretici ve bilinçlendirici olmasının yanında, toplumun trajikomik yanlarını deniz altındaki farklı canlılara aktararak empati duygusunu aşılıyor ve kaplumbağaların sesi olup insanlığa önemli bir mesaj veriyor:

"Biz de varız ve tıpkı sizin gibi yaşamak istiyoruz."
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 144
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: Postiga
Tanıtım İçin; TIK TIK!
Tanıtım İçin; TIK TIK!
Tanıtım İçin; TIK TIK!
Tanıtım İçin; TIK TIK!
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI