CNR Kitap Fuarı 2015 │Neler Aldım?


Bir fuar yazısıyla daha karşınızdayım. CNR kitap fuarına bu ilk gidişim. Geçen sene gidememiştim. Bu seneye kısmetmiş. Fuarın ilk günü -yani 27 Martta- Min Li Li ile ilk günden fuara damladık :D İlk gün olduğundan ve hafta içine denk geldiğinden pek yoğun değildi. Yani rahat rahat gezdik, sahafları dolaştık, Kitap İklimi PınarDuygu Abla ve takipçim Feyza ile de görüştük, yani kısaca ilk günün tadını çıkardık. Çokta keyifli bir gündü.. :D :D

Ben ve Min Li Li 7 Martta yine fuara gideceğiz. Kapanışa doğru bir tur daha yapalım diyoruz. Eğer siz de orada olursanız tanışıp kaynaşalım :D Gelin, çekinmeyin :)



  • Optimum Kitap Yayınlarının fiyatı 10 TL'ydi. İstanbul'u 10 TL'ye aldım. Golem ve Cin'i sahaftan 5 TL'ye aldım. Min Li Li; Ephesus Standında "Gözlerinin Esareti"ni aldı, ben de "Ünlü Aşk"ı aldım. Okuduktan sonra birbirimizle değiş tokuş edeceğiz. :) Elli Yazardan Grinin Elli Tonu ise hediye olarak geldi. :D
  • Benim fuardan aldıklarım bu kadar. Toplamda; 48 TL tuttu. Fuara gidecek olanlarınız varsa; Optimum Yayınlarına, Epsilon ve Dex Yayınlarına uğramanızı öneririm.
  • Epsilon Yayınlarında 3 kitap 12 TL indirimi vardı. Pek yeni kitaplar yoktu ama gidip görmekte fayda var. Optimum Yayınlarında ise kitaplar 10 TL'ydi. Fazla sahaf yoktu ama olanlara da bakmanızı öneririm, belki istediklerinizi bulabilirsiniz. Dex Yayınlarında da 4 ve 10 TL'ye kitaplar vardı. Martı ve Novella Yayınlarında da 5 ve 10 TL'ye kitaplar vardı. Aspendos ve Elf Yayınlarında da 10 TL'ye indirim vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam ;) Siz yine de bir uğrayın derim. Nemesis de indirim vardı ama yüzde kaçtı hiç hatırlamıyorum. 
  • Fazla yayınevi yoktu. Pegasus, Akıl Çelen, Arkadya, Olimpos ve bazı yayınevlerini göremedim ben. İlk günden dolayı mı yoksa sonraki günler stant kurulacak mı bilmiyorum ama benim gittiğimde yoktu. İlk günkü fuar günlüğüm bu kadardı. İkinci gidişim de yeni kitap alır mıyım bilmiyorum ama imza günlerine katılacağım kesin. :D




  • Rule ve Yeni Bir Başlangıç kitaplarını ise çekilişten kazandım. Bu zamana adar iki kitap kazanmıştım. İkisi de istediğim kitaplar değildi. Ama son zamanlarda şansım döndü ve istediğim bu iki kitabı çekiliş sayesinde edinmiş oldum. :D Kitapların nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok, genelde herkes öneriyor ama ben okuyup göreceğim. :)



  • Ali'm'i ise ukitaptan yaptığım takas sonucu edindim. İlk kitap Duygu'yu henüz okumadım. Ee o zaman neden ikinci kitabı aldın diyeceksiniz ama seri yarım bırakamama gibi bir takıntım olduğundan devam edeceğim gibi görünüyor. En kısa zamanda Duygu'ya başlasam iyi olacak. İlk kitabı alalı bir yıl oldu neredeyse ve ben hala okuyacağım. Çok üşengenim çok. :D Kitap o kadar kalın ki gözümü korkutuyor ne yapayım yani :D Kısaca kitaplığıma giren kitaplar bu kadar. Bir daha ki kitap alışverişinde görüşmek üzere... :)


Siz CNR Kitap Fuarına gittiniz mi? Neler aldınız? 
Yorum bırakmayı unutmayın, geri dönüşlerinizi merakla bekliyorum :D 
Pinterest shareGoogle Plus share

4 yorum:

  1. Geçen sene bayağı sahaf vardı. Bu sene 2-3 tane görünce hayal kırıklığına uğradım. Ben bayağı aldım , belki yazımı görmüşsündür :D Martı ve Novalle'ya giden herkes mutlaka uğramalı. Hem görevliler güler yüzlü hem de Beni Bulun gibi yeni çıkan kitaplarını 5 tl'ye kadar indirmişler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk defa gittiğim için bir şey diyemiyorum ama sahaflar azdı bana göre, umarım gelecek sene daha fazla katılım olur :) Novella ve Martı fuarın can alıcı yayınevi zaten. Hem indirimleri güzel hem de müşteriyle samimiyeti. :)

    YanıtlaSil
  3. Rule bende de var ! :D Yeni bir başlangıç ıcın yorumunu bekliyorum beğendin mi bana söyler msin ? :D Kitapçıda on liraya gördüm ama genelde beğenilmemiş. Alasım gelmedi

    YanıtlaSil
  4. Rule ve Yeni Bir Başlangıç'ı okumadım daha kuzum, okuyunca haber ederim :)

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI