Ömür Boyu Benimsin / Wattpad Öyküleri / YORUM ve ALINTILAR

Öncelikle belirtmek isterim ki herhangi bir yayınevinden basılmış bir kitap değil. Ama basılsa çok güzel olur. wattpad'ı bilenleriniz vardır , oradaki bir öykü bu . Tarihi aşk üzerine yazılmış bir kurgu . Yanlış saymadıysam 88 sayfadan oluşmakta . Okurken kimi zaman güleceğiniz , kimi zaman üzülüp , sinir olacağınız bir tarihi roman . Tarihi aşk seviyorsanız bu kitap sizin için "novella" tadında olacak.
*
ÖMÜR BOYU BENİMSİN
Jennifer Royce
88 SAYFA
*
Hikayeyi okumak için linke tıklayın ;
*



KARAKTERLERİMİZ : Alex , Brendan , Alyssa ,vb..

Alex : Lancester Dükü
Alyssa : Lancester Düşeşi
*
Kısaca kitabımızdan bahsedecek olursak ;
Alex Lancester Dükü'dür ve arkadaşı Brendan ile avlanmak için yolları harabe bir kasabaya düşer . Ve gittiği yerde beklenmedik bir güzellik ile karşılaşır ; Alyssa . Vahşi ve dişli kediciğimiz. Alex , bu kızda gördüğü vahşiliğe , doğallığa ve dik başlılığa hayran kalır ve onu aklında çıkaramaz . Alyssa annesi bir hayat kadını olan ve geçimini bir handa çalışarak sağlayan genç kızımızdır. Ve hayatı Lancester Dükü ile birden değişir ve kendini onun kollarında , onun karısı ve Düşeşi olarak bulur . Alex , onu bu vahşi ve sefil hayattan kurtarmış ona bir cennet vaat etmiştir . Onu bir düşeş gibi eğitmiş , onu asil bir kadın yapmıştır . Ta ki olaylar beklenmedik bir olayla değişene kadar . Alyssa gerçek ailesi yıllar sonra ortaya çıkmıştır ve Alyssa anın şokuyla ne yapacağını bilememektedir. Alex ile araları limoni olunca bir başına , çaresiz kalmıştır . Ta ki olaya Alyssa ailesi el atana kadar. Sonunda çiftimiz muradına eriyor ve mutlu sona kavuşuyorlar.
Kitapta Alex'in kıskançlıkları , o zorba halleri çok tatlıydı. Vahşi kızımızda az çektirmedi yani Dük'ümüze . Ama sonunda mutlu sona kavuşmaları çok hoştu.
*
Serinin Diğer Kitapları ;  
1.Ömrüm Boyu Benimsin
2. Kalbimin Efendisi
3. Yüreğine Sürgün
Bu ve daha fazlası için wattpad öykülerine bakmanızı öneririm . . .

...ALINTILAR...






 

 23.02.2014
Pinterest shareGoogle Plus share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI